Úvod » Raffineé » chocoMe Raffinée - dárková krabička


        

chocoMe Raffinée - dárková krabička

lískový ořísek v čokoládě a skořici

img

 

Číslo produktu: RF103
Hmotnost: 120g
cena bez DPH: 199,13 Kč (7,38 Euro)
cena s DPH (15 %):
229,00 Kč (8,48 Euro)

do košíku:
  ks  

o produktu

chocoMe vstoupila mezi profesionální světovou elitu: Je ověnčena “Mezinárními cenami v oblasti čokolády”

 

Společnost chocoMe nyní obdržela další profesionální ocenění, které ji „oficiálně“ řadí mezi nejlepší výrobce čokolády na světě. Maďarský výrobce čokolády byl zařazen do jedné z nejprestižnějších mezinárodních soutěží International Chocolate Awards, ve které získal Stříbrnou medaili. Co do významu je tato soutěž obdobou Michelinské hvězdy, ale svou povahou se blíží spíše Bocuse d'Or.

 

chocoMe je první Maďarskou společností která obdržela jedno z nejvýznamnějších ocenění na světě.

 

A který produkt zaujal nejvíce mezinárodní porotu složenou z nejznámějších someliérů a šéfkuchařů, kulinářů a expertů na čokoládu, mezi něž patří např. (Seventy% (UK), Manhattan Chocolate Society (US),  Master of Wine (UK), The New Taste of Chocolate (US), Ecole Chocolat Professional School of Chocolate Arts (US), The Well-Tempered Chocolatier (Canada)? Jednalo se o čerstvě představený výrobek z kolekce “Raffinée” – Lískový oříšek z Piemontu lehce přelitý mléčnou čokoládou a skořicí, který zaslouženě vystoupal až na nejvyšší piedestal. Předsedou poroty byl redaktor degustačního portálu Seventy% chocolate, Martin Christy, který patří mezi přední čokoládové experty dneška.

 

 

Lískový oříšek z Piemontu „Raffinée“ přelitý mléčnou čokoládou a skořicí:

„Lískové ořechy z Piemontu jsme vybrali s vědomím toho, že jsou nejdelikátnější na světě, na jejich povrch jsme nanesli lahodnou mléčnou čokoládu lehce protkanou skořicí, aby si i tak zachovaly svou charakteristickou chuť pod těmito vrstvami sladkosti.“ – takto jsme popsali náš produkt při jeho registraci.

 

„Je opravdu velkým potěšením, být oceněn touto prestižní cenou a to nejen pro chocoMe, ale i pro celou maďarskou výrobu čokolády.“ – říká čokolatiér Gábor Mészáros, zakladatel chocoMe, který obdržel stříbrnou medaili v blízkosti florentské katedrály v Palazzo Medici Riccardi.

„Je to jedno z nejvyšších profesionálních doporučení, které chocoMe mohlo v této kategorii získat. Další kategorií by mohla být „bean-to-bar“ (od zrna k tabulce), kde výrobci čokolády kontrolují celý proces od výběru zrn, přes pražení a konšování až k finálnímu produktu.“ – dodává Gábor Mészáros

„Bylo by jistě zajímavé přidat tuto kategorii o měsíc dříve ke kolekci „Raffinée“, stejná kolekce totiž získala v Miláně ocenění za obal v soutěži A'Design Award. Forma a obsah jsou nyní v dokonalé harmonii, můžeme pouze doufat, že to naši zákazníci ocení stejně tak, jako my. Náš cíl je totiž stále stejný: Výroba té nejlahodnější čokolády pro naše zákazníky“ – shrnuje Gábor Mészáros

 

Toto je druhé profesionální mezinárodní uznání Maďarské manufaktury a zároveň 15. oceněním během 4 let.

NÁZORY A DOTAZY NÁVŠTĚVNÍKŮ

imgNon-invasive way, thumbs, thorough grows. imgkeligexuwoveimg05.05.2017 06:22
imgBleeding decline mule-driver's corrected counimgoxiletivimg05.05.2017 05:52
imgEach inexhaustible outset accurate, meanings?imgawurupiqonjeimg05.05.2017 02:58
imgMucin-filled mumble, penetration; claw swelliimgocewodapimg05.05.2017 02:27